Frågan är om Brunflo IK nu lyckas få till en bestående nytändning i och med tränarbytet. Här några ur laget i aktion i ett tidigare möte med Njurunda. Arkivfoto: Linn Johansson/SR
Ishockey

Nytänt Brunflo i elden igen

I dag, söndag, väntar match borta mot Kovland för Brunflo Hockey. Återstår att se om "tränarbyteseffekten" från fredagens hemmamatch mot Ö-vik (Brunfloseger 4-2) håller i sig.

Om det var en effekt av tränarbytet är ovisst men faktum är att Brunflo bröt trenden med en räcka förlustmatcher och vann fredagens match, hemma i Klanghallen, mot Örnsköldsvik med 4-2.

Det var premiär i båset för nygamla tränarduon Gary Woolford och Jens Nordin. På söndag väntar match borta mot Kovland för Brunflo Hockey, som i veckan sparkade de båda tidigare tränarna Johan Tellström och Mats Andersson - efter missnöje med hur laget presterat under säsongen hitttills.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista