Halva Dunderpatrullen, i form av Jim Lindgren och Patrik Andersson, besökte P4 Jämtlands morgonprogram med Jens Ganman och Johanna Vackdahl. Foto: Emelie Andersson
Musik

Dunderpatrullen från Östersund får skivkontrakt av Adam Alsing – över 250 000 personer har sett videon "Oj! Vilken överraskning!" på nätet

"Det är nästan dubbelt så många som i Jämtland som sett Oj vilken överraskning"
12 min

Videon "Oj! Vilken överraskning!" har setts över en kvarts miljon gånger på nätet. Två av de som fastnat för Dunderpatrullens nya singel är teve- och radioprofilen Adam Alsing och den gamla Idoldomaren Daniel Breitholtz som nu gett Östersundsgruppen skivkontrakt.

När Dunderpatrullens Patrik Andersson och Jim Lindgren besökte P4 Jämtlands morgonprogram med Jens Ganman och Johanna Vackdahl avslöjades följande:

– De hade sett vår video på Youtube och då hade Adam Alsing tydligen lyssnat sönder låten på kontoret och de fick panik och ringde till oss, säger Patrik Andersson.

– Han frågade om vi var intresserade av skivkontrakt och det är där vi är nu, fortsätter han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".