Trubaduren Robin Sundman bytte after ski-scenen i fjällen mot att spela live i P4 Jämtlands morgonprogram. Foto: Emelie Andersson
Livemusik

Trubaduren Robin Sundman från Krokom fixade after ski-stämning i morgonprogrammet

Trubaduren Robin Sundman: ”Vissa åker på skidsmester bara för after ski”
13 min

I dag startar länets sportlovsvecka. I fjällen fylls stugor, hotell och liftköer – och oavsett hur många åk man gör i backen så kan man gå på after ski. Det vet trubaduren Robin Sundman som spelade hos P4 Jämtlands Jens Ganman och Johanna Vackdahl i morse.

Trubaduren Robin Sundman kommer från Krokom. Så här års tar han med sig gitarren till fjällen för att underhålla alla de som går på after ski.

– Vissa av de här människorna som kommer till en after ski är där för att lyssna på musiken. Andra kommer dit för att slita ett och ett annat järn, säger Robin Sundman för att förklara stämningen på en after ski.

I P4 Jämtlands morgonstudion spelade han John Mayers "Someting like Olivia" och "Lilla Lady" som är en låt av Daniel Adams-Ray. Hur det lät hör du om du klickar på ljudlänken ovan.

Vem vill du höra som musikgäst i P4 Jämtlands morgonprogram med Jens Ganman och Johanna Vackdahl på måndagarna? Tipsa gärna genom att skriva en kommentar!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".