1 av 7
Caglayan "Charlie" Calisar klipper Leif Landin i studio 5 i radiohuset i Odensala. Foto: Lindha Olofsson/Sveriges Radio Jämtland
2 av 7
Caglayan borstar bort hårrester från klippningen från Leifs ansikte. Foto: Lindha Olofsson/Sveriges Radio Jämtland
3 av 7
Leif Landin intervjuar Caglayan "Charlie" Calisar. Foto: Lindha Olofsson/Sveriges Radio Jämtland
4 av 7
Uppdukat för klippning, rakning och hårborttagning med hjälp av eld. Foto: Emma Sinting Westling/Sveriges Radio Jämtland.
5 av 7
Caglayan finslipar Leif. Foto: Lindha Olofsson/Sveriges Radio Jämtland
6 av 7
Leif njuter när "Charlie" arbetar in rakskummet. Foto: Emma Sinting Westling/Sveriges Radio Jämtland
7 av 7
Caglayan "Charlie" Calisar tillsammans med Leif Landin som nyrakad och nyklippt. Foto: Lindha Olofsson/Sveriges Radio Jämtland
Lyssnartips

Barberaren Caglayan "Charlie" Calisar i Lit klipper, rakar & eldar Leif Landin i öronen

18 min

Caglayan "Charlie" Calisar är 25 år och född i Turkiet, där han också är utbildad Barberare. Kärleken tog honom till Lit, där han idag driver sin egen Frisör- och barberar salong. Han sägs vara en av få i Jämtlands län som kan konsten att raka med kniv och han använder öppen eld för att ta bort hår i öronen.

Det är drygt tre år sedan som Charlei mötte kärleken i barebararsalongen i Marmaris Turkiet. Malin kom in och ville ha sina ögonbryn noppade och under noppandet uppstod ljuv musik.
Charlei reste till Sverige och blev kvar och nu har han i sex maånader haft egen salong i Lit. Kunderna börjar hitta till honom och han har fått rykte om sig att kunna tekniker som är sällsynta i länet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista