Arkivfoto: Anneli Johansson/Sveriges Radio
Fotboll

ÖFK möter revanschsuget GAIS

Hård kamp om poängen väntas när ÖFK möter GAIS hemma. Göteborgslaget är revanschsuget efter vårens förlust och ÖFK som ligger långt ned i tabellen kommer att kriga för poängen.

Idag möter ÖFK - GAIS hemma i Superettans 20:e omgång. Göteborgsklubben  ligger femma i tabellen med 31 poäng och ÖFK som ligger kring de nedre strecken, på 13:e plats med 21 poäng, är i stort behov av poäng för att hålla sig kvar i superettan.

ÖFKs tränare Graham Potter säger till P4 Jämtland att man fokuserar på dagens match och inte blickar framåt för mycket.

– Det är naturligtvis viktigt med poäng men vi måste förstå den position vi befinner oss i och den resa vi gör. Vi måste koncentrera oss på dagens prestation, det ska förhoppningsvis ge oss poäng, säger Graham Potter till P4 Jämtland.

I våras vann ÖFK sin första match någonsin i Superettan just mot GAIS som nu är sugen på revansch. GAIS tränare Thomas Askebrand beskriver motståndarna ÖFK som ett lag spelar osvenskt och annorlunda och att han tror att ÖFK kommer att jobba hårt för poängen.

P4 Jämtland webbsänder matchen med start 14. 30, avspark är klockan 15.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista