Många trafikolyckor i länet

En av de svårare olyckorna inträffade igår kväll då sex personer fick föras till sjukhus efter en krock mellan en minibuss och en personbil på E14 i höjd med avfarten till Hallen. Tre personer uppges vara allvarligt skadade.

Krocken orsakades av att föraren i personbilen försökte väja för en älg, bilen fick sladd och kom över i motsatt körfält och en mötande minibuss körde rakt in i sidan på personbilen.

Vid en annan olycka på E14 fick en kvinna föras till sjukhus efter att hennes bil sladdat, slagit in i en plogvall och vält över på taket och glidit in i mötande körfält. Kvinnan uppges ha lindriga skador. I bilen färdades också tre barn men enligt polisen finns inga uppgifter om att de skadats.

Ytterligare en trafikolycka inträffade i går eftermiddag utmed väg 321 mellan Hallen och Mattmar. En bil kanade av vägen i en singelolycka, omständigheterna kring olyckan är oklara. Två personer färdades i bilen, en person fördes till sjukhus med lindriga skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".