Kicki Gustafsson och Per Orvegård. Foto: Janne Mårdberg/Sveriges Radio
Fredagspanelen

Fredagspanelen med Kicki Gustafsson och Per Orvegård är din räddning fredag den 13:e

19 min

I dag är det fredag den 13:e. Hur ska vi ro i land kvällen utan att en massa otur och elände drabbar oss lagom till helgen? Fredagspanelen ger sina bästa tips till P4 Jämtlands lyssnare!

– Det där med skrock ligger mig varmt om hjärtat, utbrister Per Orvegård.

Som alltid när Kicki Gustafsson och Per Orvegård möts i Fredagspanelen dryftas det viktigaste som hänt den senaste veckan. Därför lär det väl bli aktuellt att samtala kring kungaparets besök i Jämtland/Härjedalen.

Hur kan det t ex komma sig att inte Fredagspanelen var representerad vid kungamåltiden på länsresidenset? Vilken miss i planeringen! Men visst har väl ändå inbjudningarna till Nobelfesten landat i brevlådan nu?

Tandläkarkoll är något som upptar Per Orvegårds tankar i dagarna:

– Det har väl hänt att man fuskat med flossningen, men nu de sista dagarna innan det är dags håller man på och flossar sig medvetslös. Förmodligen reparerar sista-minuten-flossning inga skador, men man vill ju komma till tandläkaren och ge intryck av att man skött gaddarna minutiöst och att eventuella hål eller sprickor eller risigt tandkött beror på klimatförändringar eller säldöd, säger Per Orvegård.

Missa inte att lyssna på Fredagspanelen!

Programledare Lotta Löfgren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista