Jämtland Hockey föll mot Härnösand, Brunflo vann derbyt !

Jämtland Hockey förlorade sin sista hemmamatch i årets division 1-hockey mot Härnösand med 3-2. Brunflo vann derbymatchen mot Bräcke med 5-1

Inför 506 åskådare skulle Jämtland Hockey se till att det var den sista omgången på söndag som skulle bli avgörande. För detta krävdes vinst i Z-hallen mot Härnösand, samtidigt som Kiruna skulle tappa poäng borta mot Asplöven.

Asplöven vann sin match över Kiruna med 6-5 efter förlängning och har nu 67 poäng inför den sista matchen. Än värre är Kovland som nu är nya serieledare efter seger hemma mot LN 91 med 4-3, Kovland har nu 68 poäng och möter Brunflo på bortais sista omgången.

Jämtland förlorade alltså den viktiga matchen med 3-2 mot Härnösand och det var många ledsna spelare i hemmabåset när slusignalen ljöd och nu finns det bara en teoretisk chans att Jämtland ska nå sitt mål, serieseger. Vinst krävs i sista matchen mot LN 91 borta, samtidigt som Kovland och Kiruna förlorar sina matcher...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".