Walter Riddar Palm som spelar Emil på Jamtli i sommar.
Teater

Walter spelar Emil i Lönneberga på Jamtli i sommar

Jamtlis Emil spelas av Walter Riddar Palm
4:49 min

Även i sommar blir det teater för Walter Riddar Palm från Hackås. Efter helgens audition är det klart att han spelar Emil på Jamtil i sommar. I fjol spelade han Tommy i Pippiföreställningen på Jamtli.

Drygt 40 barn kom till helgens audition i Östersund för att få försöka få spela rollerna som Emil och Ida på Jamtlis sommarteater är det nu klart vilka som fått rollerna.

Emil kommer att spelas av Walter Riddar Palm från Hackås och Ida kommer att spelas av Stina Sandberg från Österåsen i Häggenås. Walter Riddar Palm spelade sommarteater på Jamtli även i fjol. Då spelade han Tommy när ”Pippi Långstrump på de sju haven” sattes upp av Sandelius Kultur & Nöje.

I sommarteatern kommer man också att kunna se radioprataren och kapellmästaren Lars "Lars Vegas" Gustafsson, skådespelaren Håkan Borgsten, dansaren och revyartisten Therese Blomstrand och musikalartisten Ulrika Olausson Hjortsberg från Göteborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".