Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsmedel

Slakteri i länet kritiseras av Livsmedelsverket

Uppdaterat måndag 17 februari 2014 kl 12.34
Publicerat måndag 17 februari 2014 kl 12.09

Det vatten som används för att desinficera slaktredskap är inte tillräckligt varmt vilket enligt myndigheten kan leda till att tarmbakterier sprids i lokalerna, vilket är en smittorisk för konsumenterna.

Bristerna har konstaterats vid flera inspektioner den senaste tiden, utan att företaget gjort någonting åt dem. Om inte problemet nu åtgärdas riskerar företaget ett löpande vite på 25.000 kronor i månaden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".