Caroline Larsson väntar på bussen utanför tågstationen i Östersund. Foto: Anneli Johansson/ Sveriges Radio
Lyssnartips

Ingen bussförbindelse till morgontåget från Östersund

Ingen bussförbindelse till morgontåget från Östersund
1:45 min

Det går ingen buss till Östersunds tågstation för de som ska åka med det tidigaste morgontåget mot Stockholm. Underlaget är för litet, säger Kennet Lind vid Stadsbussarna.

– Vi vill naturligtvis köra allt och alla men sedan finns det ekomiska bitar i det här så vi måste titta på underlaget som finns och det är inte tillräckligt, säger Kennet Lind som är tillförordnad platsansvarig vid Stadsbussarna.

Östresunds kommun håller just nu på att se över resenärernas vanor och dessutom förbereder man sig för en ny bussupphandling, så det kan bli ändring på det här framöver, menar Mona Modin Tjulin som är ordförande i miljö- och samhällsnämnden i Östersund.

Tipsa oss på P4 Jämtland!

Den här nyheten har vi gjort tack vare ett tips från en lyssnare. Vill du tipsa oss om en nyhet - ring publikredaktör Camilla på 063-16 06 48 eller mejla p4jamtland@sverigesradio.se.

Vill du gå med i vårt Nyhetsnätverk - klicka här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".