EKO, vinnare i Svensktoppen nästa 2013 Foto: Martina Holmberg /Sveriges Radio
Svensktoppen nästa 2014

Jakten på länets bästa låt pågår

Skicka in ditt bidrag till P4:s musiktävling Svensktoppen Nästa! senast 1 april. Vinnaren får en utmanarplats på Svensktoppen och erbjuds plats i nästa års Melodifestival.

Mer om Svensktoppen nästa i P4 Jämtland

För sjunde året i rad har både nya och etablerade låtskrivare och artister chansen att tävla i Svensktoppen nästa. Vinnaren kommer inte bara att spelas i P4, utan får också en utmanarchans till legendariska listprogrammet Svensktoppen och får dessutom ett erbjudande om att som artist medverka i 2015 års Melodifestival.

Mellan 1 mars och 1 april har du som skriver, sjunger och spelar egen musik möjlighet att skicka in din nyskrivna och nyinspelade låt till P4 Jämtland. Låten får vara max 4 minuter och den ska kunna spelas live inför publik.

Här hittar du information om årets tävling, aktuella tävlingsregler och tävlingsblanketter, adresser och hur du går tillväga om du vill skicka in ett tävlingsbidrag.

Adressen:
P4 Jämtland
Svensktoppen nästa! 2014
Sveriges Radio
Lingonvägen 7B
831 62 Östersund
svensktoppennasta.jamtland@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista