Chili med olika röror och sallad
En perfekt chili ska sjuda i många timmar och är nästan som godast dagen efter tipsar Helena Appelqvist. Foto: Helena Appelqvist
Matinspiration

Så gör du Helena Appelqvists chili med choklad och egna tortillas

Helena Appelqvist: Lätt att göra egna tortillabröd tillsammans med barnen
8:08 min

Idag bjuder Helena Appelqvist på en chiligryta med choklad och hembakade tortillas. 

En perfekt chili ska du låta sjuda i många timmar och egentligen blir den godast dagen efter, tipsar Helena Appelqvist.

Idag bjöd hon på ett chili med choklad som serverades i hemmagjorda tortillabröd tillsammans med en bönsalsa och en sötsyrlig salsa gjort på bl.a. mango. Här hittar du hennes recept.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".