Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom med Lena Gavelin och barn i barnvagn.
1 av 4
Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom med Lena Gavelin och barn i barnvagn. Foto: Janne Mårdberg/Sveriges Radio.
Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom med Lena Gavelin
2 av 4
Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom med Lena Gavelin. Foto: Janne Mårdberg/Sveriges Radio.
fyra står på ett ben ute snö
3 av 4
I dag får Annelie Lanner, Lena Gavelin Leif Landin och Ricky Karström sällskap i träningsgruppen av två radiolyssnare. Foto: Janne Mårdberg/Sveriges Radio
Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom på löptur med Lena Gavelin, barn och barnvagn.
4 av 4
Tobias Granbom och Lovisa Hahn Granbom på löptur med Lena Gavelin, barn och barnvagn. Foto: Janne Mårdberg/Sveriges Radio.
Löpning

Småbarnsföräldrar tränar med P4 Jämtland

Tobias och Lovisa tränar med P4-gänget
11 min

Hur lätt är det att lyckas träna själv när man har små barn? I dag kommer två småbarnsföräldrar med i P4 Jämtlands träningsgrupp som leds av Lena Gavelin.

P4 Tränar-gänget har fått nya medlemmar. I dag börjar 26-åriga Lovisa Hahn Granbom och 25-årige Tobias Granbom i träningsgruppen som leds av långdistanslöparen och coachen Lena Gavelin.

Tobias har rötter i Jormvattnet och paret flyttade hem till Jämtland i somras efter några år i Västerås.

Lovisa och Tobias  har barn på 2,5 år och 7 månader. De får ofta diskutera vem som ska få träna och vem som tar hand om barnen. Nu tar de chansen att få träningstips och inspiration av Lena Gavelin och P4 Jämtlands träningsgäng.

Deras sällskap i gruppen är kanalchefen Ricky Karström, Annelie Lanner och Leif Landin. Tobias har sprungit Stockholm maraton och blir en bra löparkompis till Ricky. Lovisa har inte sprungit mycket utan går mest på gym och hon kan kanske hänga på Leif.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".