Fotboll
Foto: Fredrik Sjölund/Sveriges radio.
Fotboll

Både tillskott och tapp för ÖFK

En James lämnar ÖFK och en annan James presenteras som ny i laget. Samtidigt är det nu klart att det blir dans på schemat för alla spelare i ÖFK i år.

ÖFK har en ny spelare, James Sinclair har skrivit på för klubben. Han har tidigare spelat i bland annat Bolton och Ljungskile.

– James är en spelare vi har haft ögonen på länge, säger ÖFK:s manager Graham Potter. Vi har mött Ljungskile flera gånger med James i laget så vi känner till hans kapacitet.

Samtidigt kommer beskedet att James Baldwin lämnar ÖFK för Luleå. Han kom till ÖFK inför förra säsongen och gjorde 15 matcher och 2 mål för laget.

Ytterligare en nyhet kring laget är att det nu är klart vilken kultursatsning de ska ägna sig till under året. Efter bland annat teater och konst har det nu blivit dags för ÖFK spelarna att ägna sig åt dans och sätta upp en dansföreställning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".