Programledarna Robin Paulsson och Sanna Nielsen. Foto: Marcus Frånberg/Sveriges radio.
Programledarna Robin Paulsson och Sanna Nielsen. Foto: Marcus Frånberg/Sveriges radio.
Melodifestivalen 2015

Mellofebern stiger i Östersund - och för programledarna

Sanna Nielsen: Vi njuter
3:33 min

Scenen är klar och lamporna är riggade. De som syns och hörs mest, Sanna Nielsen och Robin Paulsson, känner sig taggade och mer säkra på sitt jobb efter två deltävlingar.

Efter två avverkade deltävlingar hittills känner de båda programledarna att de nu blivit varma i kläderna. Vi njuter, säger Sanna Nielsen och får medhåll av Robin Paulsson.

– De första två veckorna var det väldigt mycket press på oss om vi skulle klara av det. Vi tycker det har gått bra, vi är nöjda. Så nu känns det som man kan slappna av lite och fokusera mer på programmet än all runt omkring.

Östersund Arena är kanske den minsta där tävlingen har avgjorts, men det kan snarast vara en fördel, tror Sanna Nielsen.

– Jag tror nästan det kommer att koka ännu mer i en sån här arena, för att man kommer så nära varandra och vi får en helt annan publikkontakt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".