Spring för Världens Barn!

0:30 min

Var med i P4 Jämtlands löparutmaning. Alla insamlade pengar går direkt till Radiohjälpens insamling till förmån för Världens Barn.

Så här är upplägget för löparkvällen på Östersundstravet den 30 september:

Tid:

Registrering och betalning av startavgift sker från klockan 17.00. Var ute i god tid, eftersom vi hoppas att många kommer!

För grupper finns möjlighet att i förväg hämta ut nummerlappar mellan 10.00-15.00, tisdag 29 september i Radiohuset Lingonvägen 7 i Östersund.

Nummerlappar och startavgift:

Din startavgift betalar du när du får din nummerlapp inne i Toto-hallen som är det stora huset på höger sida när du kommer in på travområdet. Startavgiften är 100 kronor för alla över 15 år men det är självklart möjligt att betala mer. För löpare under 15 år är startavgiften frivillig.

Alla pengar går till Radiohjälpens insamling till förmån för Världens Barn. Betalning sker kontant eller Swish till nummer 9019506. Skriv P4 Jämtland i meddelandet.

Utmaningen:

Att mellan 18.30 och 19.30 springa valfritt antal varv eller så många man hinner runt travbanan. Varje varv är 1 km.

Starten:

Samling bakom startbilen senast 18.20. Bilen står vid upploppskurvan. På slaget 18.30 startar loppet.

Varvräkning:

Ni som har en sponsor som betalar en summa för varje varv ni springer tar ett varvräkningsprotokoll där ni hämtar nummerlappar.

Sponsorn ansvarar för varvräkning och att fylla i protokollet som lämnas i totohallen efter avslutad tävling. Ni som inte har er sponsor på plats räknar och fyller i varven själv.

Mat och dryck:

Det finns möjlighet att köpa förtäring vid grillarna. Vätskestation med vatten och saft finns vid varvning/målgång.

Toaletter:

Toaletter hittar du på vänster sida efter ingången till travet. Följ skyltarna.

Sociala medier:

Dela gärna bilder från evenemanget i sociala medier. Använd #p4jämtland samt #världensbarn och #radiohjälpen. Pinga/länka gärna till @P4jamtland och @Radiohjalpen.

Se på Facebook vilka som kommer