Potatisskalning. Foto Leif R Jansson/TT
En älskad knöl för oändliga tillagningsmetoder. Foto Leif R Jansson/TT
Mat

Länge leve potatisen

Anna-Karin Lagerström: Det är bra att koka extra
11 min

Att potatisen har oändliga användningsområden har Anna-Karin Lagerström och dottern Kajsa Landén tagit fasta på. Här bjuder de på tips och familjehemligheter.

Till bruten potatis, kroketter, pommes frites, gratäng, soppa, omelett, ja till och med i mazariner får potatisen stå i centrum.

P4 Jämtlands mästerkock Anna-Karin Lagerström och dottern Kajsa Landén, som delar sin mammas matentusiasm, delar med sig av sina favoriter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".