Hål i väggen på gamla ICA i Oviken, sedan bil kört av vägen och in i butiken (!). 161013. Foto: Jämtlands Räddningstjänstförbund
Det blev kaffeved av delar av väggen på affärn men bilföraren ska ha klarat sig utan allvarligare skador vid olyckan. Foto: Jämtlands Räddningstjänstförbund
Räddningstjänst

Bil for av vägen och in i butik

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades ut efter larm om en singelolycka av annorlunda slag i Bergs kommun på onsdagskvällen.

Det var dimmigt och halt när olyckan inträffade vid 19-tiden. Det är oklart hur det inverkade på det faktum att olycksfordonet, en personbil, for av vägen och rätt in i gamla ICA-butiken i Oviken.

Enligt räddningstjänsten stod bilen nästan helt och hållet inne i huset när räddningspersonalen kom fram, men föraren, som var ensam i bilen, hade själv tagit sig ur fordonet.

Ingen behövde ambulanstransport till sjukhus. Vi har inga ytterligare uppgifter om händelsen mer än att polisen upprättat en anmälan om trafikolyckan.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".