Hanna Nutti och Jerry Ask - montage
1 av 3
Hanna Nutti och Jerry Ask - montage. Foto: Tobias Nykänen/Anna Karman.
Hanna Nutti
2 av 3
Hanna Nutti. Foto: Tobias Nykänen.
Jerry Ask.
3 av 3
Jerry Ask. Foto: Anna Karman.
P4-toppen v.43

Hanna Nutti samt Jerry Ask utmanar på P4-toppen

Det är två utmanare på P4-toppen denna vecka: Hanna Nutti med låten "Hold me like I´m her" samt Jerry Ask med "A hole in my heart".

Hanna Nutti

23 åriga Hanna Nutti är från Karesuando men är nu länsbo och bor i Valsjöbyn. "Hold me like I'm her" är ett samarbete med producenten Tobias Fröberg som bland annat jobbat med Ane Brun, Frida Hyvönen och Loreen.

De två möttes när Hanna arbetade med SVT:s musikserie Sápmi Sessions där också Tobias var inblandad. Det här är det första smakprovet från en kommande platta.

Jerry Ask

Jerry Ask från Östersund är en musiker med gedigen scenvana. Som Huckleberry Jerry har han i många år varit en del av rockabillygruppen The Troubled Three och turnérat i hela Sverige och delar av Europa.

Efter några år i Stockholm har han nu landat i Järvsö dit han flyttat med familjen. Låten "A hole in my heart" är ett smakprov från Jerry Ask som soloartist, eller som han säger själv enmansorkester.

Här ser du listan och nummer att rösta på - efter fre kl. 12

Dela gärna artikeln och låten - så gör du

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".