Räddningstjänst fick rycka ut under påskdagen och hjälpa en chihuahua som ramlat ner i ett nästan två meter djupt hål i marken.
Räddningstjänst fick rycka ut under påskdagen och hjälpa en liten Chihuahua som ramlat ner i ett nästan två meter djupt hål i marken. Hunden på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Räddning

Hund ramlade ner i ett hål- räddades av räddningstjänst

En hund ramlade ner under påskdagen i ett nästan två meter djupt hål i marken.

En kvinna rastade sin hund, en Chihuahua under påskdagen i Östersund när hunden plötsligt föll ner i ett två meter djupt hål i marken.

Det hela inträffade under en promenad på en gräsplätt norr om Körfältet i Östersund. Hålet som hunden ramlade i var efter en stolpe som tidigare stod på platsen.

Larmet kom till räddningstjänsten vid två tiden på påskdagen. Räddningstjänsten ryckte ut och lyckades få upp hunden med hjälp av en stång med en ögla.

– Det här är inte en vanligt förekommande larm, säger Olof Bråborg, inre befäl vid Jämtlands räddningstjänstförbund till P4 Jämtland

Hunden som var en liten Chihuahua klarade sig oskadd.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".