Inget spår efter försvunne chauffören

Det finns ännu inga ytterligare uppgifter om den försvunne taxichauffören från Sundsvall som alltså anmäldes saknad redan i lördags kväll.
Polisen har utfärdat rikslarm och efterlyser tips från allmänheten. Vid åttatiden på lördagkväll får taxichauffören en körning från centrala Sundsvall. Det är troligen två engelsktalande män som beställer körningen direkt av taxichauffören. En halvtimme senare anropar taxichauffören taxicentralen i Sundsvall och frågar efter vägen till Sandnäsets camping, 6 mil nordväst om Sundsvall. Vttnen har sett bilen passera Sandnäset och sedan Jämtlandsgränsen vid Kälarne vid 22-23-tiden på kvällen. Klockan fyra på natten töms taxichaufförens bankkonto på en bankomat i Östersund. Polisinspektör Svante Näsström och Christian Lindholm vid Sundsvalls taxi intervjuades av Gunilla Lindros, Sveriges Radio Västernorrland.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".