kvinna med långt blont hår och svart keps
Andréa Lundquist från Frösön släpper ny singel. Foto: Stefan Hallgren
Musik

Andréa Lundquist skildrar småbarnslivet i nya singeln

Andréa Lundquist: Tiden räcker inte till
4:03 min

Artisten Andréa Lundquist från Frösön skildrar det hektiska livet i nya singeln: Ibland kommer livet emellan.

Att vara tvåbarnsmor, blivit med hus och känna att tiden inte riktigt räcker till är vardagen för artisten Andréa Lundquist. Nu skildras hennes verklighet på ett ärligt och naket sätt i nya låten: Ibland kommer livet emellan.

– Jag har fått ny kraft att skriva igen, Efter första skivan fick jag lite  skrivkramp men nu spottar jag ur mig låtar igen. Förändringar är bra och jag gillar hur livet är nu, säger Andréa.

Andréas liv har förändrats mycket de senaste åren med småbarn, hus och sambo som är sjukskriven. Det är så mycket man vill göra men tiden räcker inte till, säger Andréa som mest önskar att få vara tillsammans med släkt och vänner.

Jag är väldigt ärlig i mina texter och försöker beröra

När P4 Jämtland är på besök tidigt på morgonen så sitter Andréa vid frukostbordet med äldsta dottern, efter en vaknatt med yngsta dottern som har vattkoppor.

– Jag har inte skrivit så mycket om min tid med barnen ännu, utan det har handlat mer om min sambo, säger Andréa som kanske funderar om en låt om vattkoppor blir nästa projekt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".