Cases
Cases. Foto: Ellinor Hedberg.

Cases

Cases: An instant change of scenario
3:40 min

Debutsläpp från bandprojektet Cases som har tre jämtlandsbördiga medlemmar.

Cases är ett relativt nytt bandprojekt som tog sin början 2015. Martin Andersson samt Jan och Kent Hedberg möttes i den gemensamma kärleken till musik gjord av bl.a. konstellationen Crosby, Stills, Nash and Young.

Inspirerade av dessa ikoner har bröderna Hedberg länge skrivit musik och nu även börjat släppa sitt eget material i och med bandet Cases.

Martin är liksom medlemmarna Per Duckhow och Lars Olsson jämtlandsbördiga. Martin är även en av medlemmarna i Lars Vegas Trio, och har även producerat otaliga skivor genom åren i sin egen studio.

Hittills är två låtar släppta; "An instant change of scenario" och "The last cattle", men fler låtar är på gång och bandet jobbar för att ge ut mer musik i början på 2018.

I sitt musikskapade känner de att de verkligen kan få utlopp för sina idéer, och får ta ut svängarna i den sortens musik som ligger dem varmast om hjärtat.

Martin Andersson - gitarr
Kent Hedberg - gitarr, sång
Jan Hedberg - sång
Per Duckhow - bas
Lars Olsson - trummor

Facebook: www.facebook.com/Cases

Dela gärna artikeln och låten - så gör du

Artister och band

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".