En tjeje som står tillsammans med sina två hästar och en trasig hästtransport
1 av 2
Mia Ragnarsson tillsammans med sina två hästar, som lyckligtvis klarade sig undan med bara några skrapsår efter trafikolyckan i onsdags. Foto: Privat
Bilder på en trasig hästtransport
2 av 2
Foto: Mia Ragnarsson
Trafikolycka

Mia Ragnarsson om den dramatiska trafikolyckan

"En riktig skräckupplevelse"
6:00 min

Mia Ragnarsson, hennes 1,5-åriga dotter och två hästar var inblandade i den dramatiska trafikolycka som inträffade på E45:an i onsdags.

Mia Ragnarsson var på väg hem från veterinären då hon på E45:an, strax norr om Östersund, fick vara med om en riktig skräckupplevelse.

En mötande bil körde in i sidan på hennes bil och slog sedan in i hästtransporten - som lossnade och for ner i diket. I hästtransporten fanns två hästar, och i bilen satt också Mias dotter Hilda.

Lyckligtvis klarade sig alla relativt bra.

– Hilda är helt oskadd, det finns inte en skråma. Jag är lite mörbultad, men det kan jag leva med efter gårdagens händelse. Jag har inga skelettskador men jag har ont i princip hela min vänstersida där bilen körde in, berättar Mia.

Hästar lyckades ta sig ur hästtransporten, som gick sönder när olyckan inträffade. De sprang ut i skogen och först efter två timmars sökande hittades de.

– Det är helt otroligt. Enligt veterinären har de inga större skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".