Manlig fotbollsspelare nickar mot boll med annan fotbollsspelare bakom sig
Ghoddos säger att han trivs jättebra i Östersund och fokuserar på att göra en bra säsong i ÖFK. Foto: Adam Ihse/TT
ÖFK

Saman Ghoddos förlänger med ÖFK – skriver kontrakt till 2020

ÖFK:s anfallsstjärna Saman Ghoddos förlänger sitt kontrakt med ÖFK till 2020. "Jag är väldigt tacksam att få vara en del av den här klubben", säger Saman Ghoddos till OSDsport.se.

Saman Ghoddos hade kontrakt med Östersunds FK till och med 2019. Men nu är alltså det kontraktet rivet och ett nytt är påskrivet till och med 2020.

– Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Saman Ghoddos till OSDsport.se som är ÖFK:s egen informationssajt om laget. 

Alla tror att du ska säljas i sommarfönstret?

– Ja, jag har förstått det. Men det är inget som säger att jag skulle lämna ÖFK då. Jag trivs jättebra här och alla vet om det och jag ska fortsätta mitt äventyr här. Jag måste ju prestera ännu bättre framöver om det ska komma högre bud än det kommit hittills under min tid i Östersund. Just nu nu fokuserar jag på att göra en bra säsong här, säger Saman Ghoddos.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista