Istapp i form av en svanhals
"När jag hade fotograferat istappen vände jag helt enkelt på bilden och upptäckte den vackra svanen", säger Åsa. Foto: Åsa Nathanaelsson/PRIVAT
Veckans bild

Veckans bild – en svan av is i väntan på våren

4:26 min

"En svan av is i väntan på att flyga fritt." Så beskriver Åsa Nathanaelsson i Stugun sin vackra bild som är Veckans bild i P4 Jämtland.

– Det är en istapp under ett timrat vindskydd i Tegefjäll som jag har fotograferat under sportlovet, berättar Åsa Nathanaelsson.

– När jag hade fotograferat istappen vände jag helt enkelt på bilden och upptäckte den vackra svanen.

Åsa brukar fotografera med sin mobiltelefon men nu funderar hon på att köpa en lite mer avancerad kamera.

Vi får in många fantastiska bilder – tusen tack! Fortsätt att tagga oss #p4jämtlandbild i sociala medier eller mejla p4jamtland@sverigesradio.se !

Veckans bild blir omslagsbild hos P4 Jämtland på Facebook och Twitter samt publiceras på sajten och vårt Instagram-konto. Fotografen intervjuas normalt i eftermiddagsprogrammet tisdagen efter tävlingsveckan.

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4jämtlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".