Taxiföraren hittad död

Den 39-årige taxichauffören Jarmo Pistool som försvann vid en körning från Sundsvall för en vecka sedan hittades i dag död.
Han hittades strax efter klockan sex i morse, av en av polisens hundpatruller. Kroppen påträffades vid en skogsväg i närheten av Sandnäsets camping, i gränstrakterna mellan Jämtland och Medelpad. Polisen gjorde ett genombrott i spaningarna i natt, efter att ett vittne hörts i Ånge. Åklagare Peter Salzberg förklarade på en presskonferens i dag, att han inte vet vilken nationalitet vittnet har. I måndags hittades taxichaufförens bil vid Optands flygfält utanför Östersund. Polisen uppger också att misstankarna stärkts mot de båda ryska män, 18 och 27 år gamla som i går häktades misstänkta för människorov. Brottsrubriceringen har nu ändrats - till mord. De båda männen förnekar brott. Området där kroppen hittades har spärrats av och polisens tekniker arbetar på platsen. Polishelikopter från Frösön har kallats in för att bland annat hjälpa till med översiktsbilder över fyndplatsen, uppger man vid Östersundspolisen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".