P4-toppen v.49

Tina Moe & Erik Bernholm utmanar på P4-toppen

1:21 min

Den här veckan utmanar Tina Moe & Erik Bernholm på P4-toppen med suggestiv elektropop i nya duetten "Jag är".

Den här veckan utmanar två musiker med jämtländska rötter. Tina Moe från Ånn i duett med Erik Bernholm uppvuxen på Frösön.

Tina har sedan 80-talet haft en framgångsrik karriär som artist och låtskrivare. "Jag behöver dig", "Drömmarnas förväntan" och "Så länge jag lever har jag tid", är bara ett axplock ur hennes låtskatt.

Erik Bernholm har även han en gedigen karriär bakom sig som producent och låtskrivare. Han har bl.a. varit med och skrivit/producerat bidrag för Danmark och Spanien i Eurovision Song Contest, samt jobbat med några av våra mest folkkära artister.

Tina släppte 2015 albumet "Livet, människan och kärleken", i samarbete med Erik. På albumet finns deras första duett, "Svävar igen", och nu är det dags för ytterligare en.

Utmanarlåten "Jag är" med text och musik av Tina och producerad av Erik, släpptes i våras. Låten beskriver den sköna känslan av att bara vara, blunda, känna, och lyssna. Till det ett suggestivt elektropop-sound.

Deras samarbete har även resulterat i singeln "Så länge jag finns kvar", som blev en av förra årets mest framgångsrika låtar på P4-Toppen.

Erik jobbar nu som producent för olika projekt, och Tina håller på att skriva ny musik som de kommer att spela in framöver. 

Musikvideo "Jag är"

Här ser du listan och nummer att rösta på - efter fre kl. 12

Dela gärna artikeln och låten - så gör du