OBS LYSSNARBILD. Veckans bild i P4 Jämtland 11/2 2019: Ospårat i Hammerdal.
Ospårat i Fyrås, Hammerdal. Foto: Malin Nilsson/PRIVAT.
Veckans bild

Veckans bild – solglimt över nysnön i Hammerdal

0:37 min

En solglimt över nysnön på längdspåren i trakterna av Hammerdal är Veckans Bild. Fotografen heter Malin Nilsson, eller @trollslanda som hon också kallar sig.

Malin Nilsson bor i Bye i Hammerdal och gillar att fotografera. Den här dagen var Malin ute och åkte skidor med sin dotter näst intill ospårat i Fyrås.

– Man har ju kameran med sig jämt nuförtiden. Det är tur det, säger Malin Nilsson om sin bild där solen är på väg att bryta igenom.

Malin Nilssons bilder hittar man under namnet @trollslanda på Instagram.

Tusen tack för alla vackra bilder som ni låter oss få se! 

Veckans bild pryder våra konton i sociala medier under en vecka och publiceras även här på sajten. Vinnarfotografen är ofta med i vårt eftermiddagsprogram på måndagar. 

Vill du vara med och tävla med din bild mejlar du den till p4jamtland@sverigesradio.se eller delar med oss i sociala medier med #p4jämtlandbild . Gå gärna in där och titta på alla andra fina bilder som våra lyssnare delar med sig av.

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4jämtlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista