Charlotta och Larry. Foto: Frank Julin

Vi som gör morronen

Larry och Charlotta, the story so far...

Det hela började faktiskt för 27 år sedan, när Larry och Charlotta startade samma klass på Vasaskolans samhällsvetenskapliga linje. Till lärarnas glädje eller kanske snarare förtvivlan kamperade Larry och CC i hop alla tre åren. På andra raden längst till höger satt de alltid tillsammans och det framgick inte alltid vad de hade för sig.

Åren gick och Larry och Charlotta spreds hit och dit för vinden. Larry gjorde lumpen på FRA, var rockstjärna, skrev Pojkar, lade av med rockstjärnekarriären, blev arbetsförmedlare, tvåbarnsfar och låtskrivare.
Charlotta åkte till London och blev kvar i två år, gick diverse konstlinjer, jobbade som andreblekare på Korsnäs, som växeltelefonist, som kallskänka, hade Larry som arbetsförmedlare och hon kom ut med fyra böcker.
1998 började Charlotta på SR Gävleborg. I sex år skulle hon komma att sända Fredagsraketen och där började Larry dyka upp i form av veckokrönikör/alltiallo.
2001 började Larry figurera i schlagersammanhang.
Från och med 2008 är de tillbaka, bredvid varandra och det framgår inte alltid vad de har för sig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".