1 av 6
Trädgårdstomten på äventyr med Mona Thoresson
2 av 6
Linedance i Bollnäs. Foto: Janne Blom
3 av 6
Gottfrid Toker på resa i Ljusdal
4 av 6
Gottfrid på städföretag i Ljusdal
5 av 6
Gottfrid Kloker
6 av 6
Gottfrid Kloker på slottet i Gävle

Gottfrid Klokers resa

Från slott till koja, med brandbil och i postbil. Följ med Gottfrid kloker på hans resa i länet.

Har du stött på vår tomte? Skicka ett mms till 72250 och skriv p4gävle (mellanslag) morgonen

Är han sur på nya adoptivmamman Yasmin? Ja, enligt henne så har han surnat till efter att han skalat potatis och lök hela natten...det berättade hon när Larry kom och hälsade på.

Han har dragit fräckisar på en personalfest och käkat kakor i mängd och parti vår käre Gottfrid Kloker..Ja, det berättade Ulrika när Larry var på besök på Hedvigs Trädgård i Gävle där vår trädgårdstomte varit i en vecka..

Hej, Gottfrid här. Har nu kommit till ett städföretag i Ljusdal och ska tillbringa ett par dagar med att hjälpa dem. De har mycket att göra nu med bl.a. en massa fönsterputs, så jag tänkte göra lite nytta också nu när jag får vara här! Måste sova nu så jag orkar med morgondagen... Godnatt från Gottfrid Kloker

Vi fick mejl från nya adoptivföräldrar. "Nu har Gottfrid Kloker kommit till fackförbundet kommunal i Ljusdal. På dagen gjorde han besök på ABF där han var bjuden på kaffe och kaka. På kvällen var han med på kommunals medlemsmöte där han blev väl om händertagen av nästan 50 st omvårnadspersonal, mest kvinnor. Där bjöds det på pizza ,dricka, kaffe och kaka. Det blev djupa diskusitioner om avtal och Gottfrid Kloker blev inte klokare.... avtalsfrågor är inte lätt".

...Nu har han även provat Linedance i Bollnäs....

Du ser han va? Mona Thoresson tog med Gottfrid Kloker till Räddningsthänsten. Han är trött efter veckan som gått sa Mona till Larry på torsdagsmorgonen...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista