1 av 3
Högbo i vinterskrud och 22 grader kallt!
2 av 3
Varmt vid elden hios SmeJohan...
3 av 3
Vissa får sova länge under täcket...
2 december

Hur tar man sig igenom ett julbord på bästa sätt?

Hos SmeJohan
2:04 min

I morse fick vi gå in i köket på Högbo Brukshotell och och prata julmat med restaurangchefen Stefan Johansson. Han gav oss smarta tips på hur man ska äta för att få störst behållning av ett julbord! Ordningen på julbordet är viktigt...annars kan revbensspjällen hamna vid kanelen...

 

Efter det vandrade Madeleine ut i kylan och tog en tur till fots i -22 grader för att hälsa på hos SmeJohan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".