Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
I Morgon P4 Gävleborg får du veta när världen är sig lik - eller olik.
31 maj 2012

Salsiccia och brännässlor

Publicerat fredag 1 juni 2012 kl 11.26
Mannen med hatt - Peter Ågren, matkreatör

Om inte en allt för avlägsen framtid, närmare bestämt i september kommer Gästrikland att tävla i mat. Man får bara använda sig av närproducerade produkter och håller i trådarna gör matkreatören Peter Ågren.
Charlotta for till honom och fick smaka på bland annat tjälknul från Storvik och pesto som grott i pulkabacken bakom huset i Valbo.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".