Carl Tengblad, Josefin Albrektson, Haval Khalil, Lara Govand, Sanna Baas och Pehr Ekedahl

Fråga Barnen! med barnpanel

Fredagen den 10 nov 11.03 & 23.07

Söndagen den 12 november 18.00

Nu är det dags igen för FRÅGA BARNEN! - programmet dit lyssnarna kan ringa och ställa frågor om hur det är att vara barn i Sverige idag. Telefonnumret är 08-24 15 00!

Elever från två skolor i Stockholms län - Husbygårdsskolan i Husby och Skärsätraskolan i Lidingö medverkar. Programledare är Johan Thorstenson.

I panelen ingår tredjeklassarna Josefin Albrektson och Carl Tengblad, fjärdeklassaren Sanna Baas och femteklassarna Haval Khalil, Lara Govand och Pehr Ekedahl.

Alla frågor är välkomna! Ämnet är fritt, det är bara att ringa för den som vill diskutera med panelen. Vår telefonsluss öppnar och tar emot era telefonsamtal klockan 10.00. 08-24 15 00!

____________________________________________________

Debatt om skamvrån

Det har kommit in massor av nya lyssnarsynpunkter efter programmet den 3 november, som bl a innehåller en intervju med barnläkaren Lars H Gustafsson. Klicka på länken ”Lyssnarrespons” här till vänster på hemsidan, så kan du läsa. Här finns nu även svarssynpunkter på några av inläggen. Vi kommer att fortsätta diskussionen om time-out och ignorering etc. Kom gärna med förslag på hur vi ska gå vidare!

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".