Barnpanelen 2004, från vänster: Alexander Sandberg, Aran Mustafa, Pascal Roque-Roivanen och Eifra Santesson (Shilana Sulhav saknas på bilden). Fotograf: Henrik Bergander

Fråga Barnen! på plats

P1 fredagen den 18/6 11.03, söndag 20/6 18.00

Säsongens sista FRÅGA BARNEN! sänds från Gröna Lund! Programmet är ju för det mesta ett telefonväkteriet där Du som är vuxen kan ställa frågor direkt till Sveriges Radios barnpanel. Men fredagen 18 juni kl. 11.03 är det lite extra festligt för då är barnpanelen på plats på Gröna Lund på Djurgården i Stockholm. Grönans personal träffar barnpanelen på en av scenerna och ställer frågor. Ola Gäverth är programledare och fördelar ordet.

Dessutom blir det diplomutdelning till vårterminens barnpanel! För till hösten börjar en ny panel. Andreas Miller som är redaktionschef för bl a programmet BARNEN delar för första gången också ut första, andra och tredje priserna i BARNENs radiotävling där alla elever vid mediegymnasierna i hela Sverige hade chansen att vara med och tävla.

Vilka frågor de vuxna ställer till barnpanelen vet vi först när programmet sänds. Men du som har en viktig fundering kan maila din fråga till barnen@sr.se

Producent: Ylva Mårtens

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista