Mordplatsen undersöks.

En anhållen för dubbelmord i Vallentuna

Uppdaterad 21:20
Två män hittades dödade i en lokal i ett industriområde i Vallentuna norr om Stockholm på lördagsförmiddagen. En man i 35-års åldern har anhållits misstänkt för mord.

De två döda männen hade på lördagskvällen ännu inte identifierats. De hittades på förmiddagen av polisen, efter att en person hittat blodspår utanför lokalen.

Den man som misstänks för dubbelmordet förhördes under lördagskvällen, men polisen är förtegen om vad han sagt. Däremot anhölls mannen misstänkt för mord alternativt dråp efter förhöret.

Innan polisen började förhöra mannen undersöktes han av rättsläkare bl a togs ett DNA-prov och det undersöktes om han hade någon annans DNA på sig. Det säger Ann-Charlotte Wejnäs vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral till TT.

Polisens tekniker har undersökt platsen där de två döda männen hittades, och polisen har knackat dörr i området för att hitta eventuella vittnen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".