Tre män tände eld på kvinna

Tre män ville bjuda den 25-åriga kvinnan på alkohol. När hon tackade nej släpade de männen in henne på en toalett på en krog på Södermalm i Stockholm och tände eld på henne.
Kvinnan stod vid baren vid halv två-tiden på lördagsmorgonen när männen tog kontakt och ville bjuda henne på sprit, uppger polisen. Kvinnan tackade nej. En av männen tog då ett grepp kring kvinnans nacke och släpade med hjälp av de två andra in henne på toaletten. Medan de andra männen stod vakt utanför toaletten tog mannen enligt Expressen fram en flaska och hällde en genomskinlig vätska över henne och tände på. Kvinnan lyckades rusa ut från toaletten och kördes till Södersjukhuset för vård med brännskador i ansiktet och på bröstet. Kvinnan säger sig inte känna männen och har bara kunnat ge svaga signalement. Polisen rubricerar det inträffade som grov misshandel. På lördagsmorgonen befann sig gärningsmännen fortfarande på fri fot.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".