Två unga män anhållna för skottdramat i Stockholm

De två unga män, 18 respektive 19 år gamla, som natten till i går greps, misstänkta för att vara inblandade i en skottlossning utanför en krog i Kungsträdgården i Stockholm anhölls på lördagen misstänkta för försök till mord
De två dörrvakter som träffades av skott i benen ligger kvar på Karolinska sjukhuset, men är inte allvarligt skadade, enligt polisen. Ytterligare två personer som träffades av rikochetter har fått lämna sjukhuset. Det var strax före klockan natten till lördagen som en person som tidigare på kvällen, tillsammans med tre andra män, nekats att komma in på krogen sköt mot de två dörrvakterna. Händelsen dokumenterades av en övervakningskamera. Ett 20-tal polispatruller sattes in i jakten på förövaren och en timme senare greps de två männen på Vasagatan i Stockholm. De båda anhålla männen nekar till brottet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".