Oklart var Muammar Kadaffi befinner sig

1:22 min

I Libyen firar tusentals libyer på gatorna, men fortfarande är det oklart var Muammar Gaddafi är. Striderna fortsätter också i huvudstaden Tripoli.

Den röda, gröna och svarta revolutionsflaggan syns nu inne i Tripoli, på Gröna torget, där Muammar Kadaffi tidigare haft sina massmöten. I Benghazi, Tripoli och andra städer firar libyer, skjuter i luften och river ner bilder på Kadaffi.

Den libyske ledaren har inte själv synts till, men har skickat flera meddelanden via statlig tv. I det senaste uppmanade han libyska stammar att marschera mot Tripoli för att försvara staden.

Muammar Kadaffis båda söner Seif al-Islam och Muhammed Kadaffi har gripits, den senare talade sen med tv-kanalen al-Jazira och sa att han mår bra.

Rebellerna säger att de har kontroll över nästan hela Tripoli, utom Muammar Kadaffis högkvarter, världsledare som Barack Obama, Angela Merkel och Nicolas Sarkozy har uppmanat Kadaffi att lämna makten en gång för alla.

Men ledaren som i över 40 år styrt Libyen, sa tidigare under kvällen att han inte tänker släppa greppet:

– Jag är med er här i Tripoli och det finns ingen återvändo nu, till den sista punkten på jorden, skrek Muammar Kadaffi.