Sista mello-deltävlingen på Malmö Arena

7:05 min

Ikväll är det dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2013, och den äger rum i arenan som också kommer att stå värd för Eurovision Song Contest i maj, Malmö Arena.

Flera av låtarna som tävlar i kvällens program skulle mycket väl kunna bli Sveriges bidrag i den europeiska finalen, enligt Sveriges Radios Kris Boswell och Carolina Norén. De såg genrepet på fredagskvällen och tycker till inför tv-sändningen ikväll.

90-tals ikonerna Army of Lovers gör comeback i tävlingen, dessutom i originaluppsättningen med La Camilla, Alexander Bard och Jean-Pierre Barda på scenen.

Sångaren i rockgruppen Mustasch, Ralf Gyllenhammar, gör också sin debut i tävlingen, han tippas gå direkt till final med den rockiga balladen "Bed of fire". En annan stor favorit är förra årets trea, Ulrik Munther, som är sist ut ikväll.

Han sjunger en låt skriven av låtskrivarparet bakom Loreens vinnarlåt "Euphoria". Programmet gästas dessutom av popgruppen Alcazar, som står för pausunderhållningen, och Eurovision Song Contests programledare Petra Mede.