Spår i jakten på Markovics mördare

Jakten på före detta strippklubbsägaren Mille Markovics mördare fortsätter. Polisen har letat spår på en lekplats i närheten av mordplatsen, skriver Aftonbladet och Expressen. Bland annat ska fotspår ha säkrats, men det är oklart om det finns koppling till fallet.

Även spår efter en bil uppges ha registrerats på en plats i närheten. Polisen ska också ha gjort en husrannsakan i Markovics bostad.

Polisen kallades i torsdags kväll till Ulvsunda i nordvästra Stockholm efter larm om skottlossning. Där hittades i en bil en man livlös med blödande sår i huvudet. Flera medier kunde berätta att det var den välkände brottslingen Mille Markovic som mördats, skjuten med flera skott, utanför sin bostad.

– Vi söker efter minst en gärningsman. Sedan är det inte osannolikt att det fanns en medhjälpare med, säger Lars Byström, kommissarie vid länskriminalpolisen i Stockholm.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista