Den polisiära och militära räden i Paris

En kraftig skottlossning klockan 04:30 under onsdagsmorgonen utlöste en beväpnad räd i Saint Denis, norr om Paris.

Hittills har två terrorister dödats, sju personer gripits och fem poliser skadats.

En beväpnad räd inleddes av fransk polis tidigt under onsdagsmorgonen. En lägenhet i förorten Saint Denis, norr om Paris, intogs av fransk polis i syfte att gripa de misstänkta terroristerna bakom attackerna i Paris den 13 november.

En mobiltelefon upphittad av polis i en papperskorg nära konsertlokalen Bataclan och information i den är vad som tros ha lett polisen fram till lägenheten.

De misstänkta terroristerna i Saint Denis hade planerat ett attentat mot finansdistriktet La Défense i Paris, enligt nyhetsbyrån Reuters.

Polisen möttes av motstånd i lägenheten då en kvinnlig terrorist sprängde sig själv i luften i en självmordsattack.

Kraftig skottlossning utbröt, taket gick sönder och polis skadades. Hela byggnaden genomsöktes av polis och människor uppmanades att samarbeta med polisen.

Till följd av självmordsattacken kallade polis på militär uppbackning. Operationen fortgick och pågår fortfarande.

Totalt har två terrorister dödats. Sju personer har gripits, varav minst tre personer har befunnit sig i lägenheten. Fem poliser har skadats. Vidare information kring de gripna personernas identitet är fortfarande okänt.

I området kring Saint Denis kring har stora delar av staden spärrats av och stämningen i området är fortfarande mycket spänt.