Ubåten och bild på Kim Wall
Foto: TT

Ännu en arm funnen i Kögebukten

Polisen i Köpenhamn har hittat ytterligare en arm i Kögebukten, där man sökt efter kvarlevorna efter den svenska journalisten Kim Wall.

Enligt ett pressmeddelande från polisen i Köpenhamn är armen funnen i samma område där man i förra veckan hittade en arm. Polisen har tidigare sagt att det mesta tyder på att den första armen tillhör den mördade svenska journalisten Kim Wall. Den andra armen ska undersökas av rättsmedicinare imorgon. 

Bägge armarna var nedtyngda på samma sätt, bland annat med järnrör. 

Kim Wall försvann i mitten av augusti sedan hon åkt ut med den danske ubåtsbyggaren Peter Madsen i hans ubåt för att göra ett reportage om honom.

Madsen är häktad, misstänkt för mord, för sexbrott och för att ha styckat Kim Walls döda kropp. Peter Madsen förnekar mord, men har enligt polisen erkänt att han styckat kroppen. Han hävdar att Kim Wall dog till följd av en olycka ombord på ubåten. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista