Mordet på Kalmarkvinna kan ha utförts redan i tisdags

Den 65-åriga kvinna som hittades död i sin lägenhet på Arreniusgatan i stadsdelen Oxhagen i Kalmar på torsdagkvällen mördades sannolikt redan i tisdags kväll eller natt. Polisen har nämligen inte fått in några uppgifter från någon som sett kvinnan efter det, föränn hennes son fann henne död klockan åtta igår kväll.

Kvinnan påträffades av sin son som sökt mamman tidigare under dagen men utan resultat. Under kvällen inledde polisen en teknisk undersökning och de började även att knacka dörr i området.

Kvinnan bragdes om livet med någon form av yttre våld. Hur mördaren tog sig in i lägenheten är oklart. Det finns inga skador på hennes dörr som tyder på att någon brutit sig in.

Inte heller vet polisen hur mördare tog sig in till den 65 åriga kvinnan. Det fanns inga skador på hennes dörr som tyder på att någon brutit sig in.

Mordet förbryllar både polisen och boende i området Oxhagen eftersom det handlar om en vanlig skötsam kvinna.

Polisen knackade dörr under såväl torsdagskvällen som fredagen. Polisen har gjort förändringar i arbetspassen i helgen för att så många som möljligt ska kunna ägna sig åt mordet på den 65-åriga kvinnan i Oxhagen. På lördagsmorgonen var fortfarande ingen misstänkt gripen.

Rättsläkaren gjorde under fredagen en första besiktning. Obduktion sker efter helgen.

För att komma vidare hoppas polisen på tips från allmänheten om någon ska ha sett något som kan hjälpa utredningen framåt, särskilt under tisdag dag och kväll.

Eftersom en del av huset är studenlägenheter är det många som kommer och går också på kvällarna och polisen hoppas att någon ska ha sett någonting.

Den mördade kvinnan hade kort grått hår, var 150 centimeter lång och bodde på Arreniusgatan 20 i Kalmar.

Polisens tipstelefonnumer är 0480-456272.