Far och son dömda för narkotikabrott

En far och hans son dömdes på torsdagen för narkotikabrott.

Pappan som är som är i 60 års åldern dömdes till ett år och nio månders fängelse för innehav och försäljning av främst amfetamin.

Mannen erkände vid rättegången att han haft narkotikan men nekade till försäljningen - han sa att han använt den för att medicinera sig själv eftersom han är svårt sjuk.

Men bland annat mannens son som är 26 år har erkänt att han fått narkotika av sin far, sonen dömdes till skyddstillsyn och att genomgå drogav-vänjande behandling.

Två kvinnor som köpt narkotika av mannen dömdes också

(

, en som är 33 dömdes till dagsböter och en som är 26 till skyddstilsyn och drogavvänjande behandling.

Mannen erkände vid rättegången att han haft narkotikan men nekade till försäljningen. Han sa att han använt den för att medicinera sig själv eftersom han är svårt sjuk.

Men bland annat mannens son som är 26 år har erkänt att han fått narkotika av sin far. Sonen dömdes till skyddstillsyn och att genomgå drogavvänjande behandling.

Två kvinnor som köpt narkotika av mannen dömdes också. En som är 33 år dömdes till dagsböter och en som är 26 till skyddstilsyn och drogavvänjande behandling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista