Agentstrul på väg att lösas för Fabio

Kalmar FF mittfältaren Fabio Augusto, som varit skadad sedan i maj förra året, har även sedan i somras varit avstängd av FIFA från tävlingsfotboll. Det efter en tvist med hans tidigare agent i Ryssland. Men nu sägs skulden från vara reglerad och avstängningen ska upphävas.  

Det ser alltså ljust ut just nu för Fabio Augusto. Han har varit skadad sedan i maj förra året, en skada som nu sägs vara läkt. Men inte nog med det, Fabio har även sedan i somras varit avstängd från all fotboll av det internationella fotbollförbundet FIFA, sedan en tidigare agent ställt ekonomiska krav på Fabio. Krav som FIFA till viss del höll med om.

Men nu ska skulden vara reglerad och så snart FIFA formellt har hävt avstängningen så är Fabio spelklar. Han finns med i den Kalmar FF-trupp som i eftermiddag åker till spanska La Manga på träningsläger. Det skriver Kalmar FF på sin hemsida

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista