Tema: Hultsfredsfestivalen 2007

KRAV PÅ SÄNKT LJUDVOLYM PÅ FESTIVAL UTAN BARN
Miljö- och byggnadsnämnden i Hultsfred kräver att Hultsfredsfestivalen sänker ljudvolymen till Socialstyrelsens riktlinjer. Det betyder att barn under 13 år inte kan följa med sina föräldrar på festivalen i sommar.

BILJETTPRISET HÖJS TILL ÅRETS FESTIVAL
Det blir dyrare att gå på Hultsfredsfestivalen i år. Biljettpriset höjs med 335 kronor till 1.695 kronor för tre dagar. Den stora anledningen till höjningen är att de stora artisterna blir allt dyrare att locka enligt festivalgeneralen JP Bordahl.
– Om vi hade legat kvar på samma artistbudget med det lägre biljettpriset så hade vi haft svårt att boka band, säger han till P4 Kalmar.

BEIJER TILLBAKA SOM BAS FÖR ROCKPARTY
Föreningen Rockparty i Hultsfred har fått ny styrelse, och vid den extrainsatta årsmötet återinsattes Lennart Beijer och Åsa Johnsén som ordföranden. De båda var valberedningens ursprungliga förslag, men det röstades ner vid ett stormigt möte i början av februari.

OZZY KOMMER TILL 2007 ÅRS MUSIKFEST
Nu är det klart att Ozzy Osborne kommer till Hultsfredsfestivalen i sommar. I övrigt är även Wolfmother, The Ark, Joy Denalane, Justice och ytterligare 15 artister och band klarar för Hultsfred 2007 som går av stapeln 14-16 juni.

Uppdaterad 2007-03-01

 • BOKADE ARTISTER 2007
  Ozzy Osbourne
  Korn
  Timbuktu & Damn!
  The Ark
  Wolfmother
  Flogging Molly
  Amy Winehouse
  Sahara Hotnights
  Svenska Akademien
  Säkert!
  Roky Erickson
  Hatebreed
  Aiden
  Justice
  Lamb of God
  Sebastian
  Converge
  Salem al Fakir
  Tingsek
  Joy Denalane
  Goose
  Gorilla Biscuits
  Does it offend you, yea?
  Boys Noize
  Unearth
  Client
  Tunng
  Sabaton
  Asha Ali
  Neverstore
  Roxy Cottontail
  The Lionheart Brothers
  Rubik
  The Drones
  Oh no Ono
  Taxi, Taxi!
  Juvelen
  Familjen
  Avatar
  Detektivbyrån

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista