Inga spår efter antastare

Polisen har fortfarande inga spår efter den maskerade man som i Nybro på onsdagskvällen i förra veckan, sexuellt antastade en 16-årig flicka.

Bara ett enda tips har kommit in till polisen.

- Men det har inte varit till någon hjälp tyvärr, och det är konstigt att inte fler har sett något, säger Svante Törnkvist på polisen som håller i utredningen.

Polisen vill fortfarande ha in iakttagelser från alla personer som kan ha rört sig vid området kring Joelskogen och ishallen vid tiotiden på onsdagskvällen i förra veckan. Och särskilt intresserad är polisen att få kontakt med den man som ringde in och hade sett överfallet, som man inte lyckats komma i kontakt med.

Den 16-åriga flickan förföljdes av den maskerade personen som vräkte omkull henne två gånger och tafsade på henne. Antastaren skrämd på flykten, troligen av den man som sedan ringde polisen, och flickan klarade sig undan med några rispor som enda fysiska skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".