Misstänkt för dråpförsök på fri fot

Polisen i Kalmar är på jakt efter en man som misstänks för dråpförsök. Mannen ska ha knivskurit en annan man i samband med ett bråk på Select, Shells nattöppna butik i Kalmar. Bråket ägde rum natten till lördag.
Enligt polisen känner de båda männen inte varandra sedan tidigare och varför bråket uppstod är oklart. Händelsen inträffade vid ett-tiden natten mot lördag. Fler personer befann sig i och vid butiken den aktuella tiden men ingen mer ska vara inblandad. De båda männen började slåss när de kommit utanför butiken. Mannen som skadades är i 30-årsåldern, han skadades av flera knivhugg, men inte livshotande och han har kunnat lämna sjukhuset. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot, en man i 25-årsåldern som är känd sen tidigare av polisen för inblandning i liknande händelser. Mannen är anhållen i sin frånvaro och polisen söker fortfarande efter honom.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".